Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam Belediyesi 5’nci Başkanlık turnuvası başladı

Sarıçam Belediyesi 5’nci Başkanlık turnuvası başladı

Başkan Uludağ, “Katılan takımlarımıza başarılar diliyorum”

Sariçam Belediyesi 5’nci Baskanlik turnuvasi basladi

Baskan Uludag, “Katilan takimlarimiza basarilar diliyorum”

Sariçam Belediyesi tarafindan ilçede bulunan 7 takimin katildigi, geleneksel “5’nci Baskanlik Kupasi” futbol turnuvasi basladi. Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  turnuvada mücadele edecek takimlara basarilar diliyorum. Centilmenlik içinde geçen mücadeleler olsun ve hak eden kazansin.”dedi.

Muharrem Gülergin Stadinda baslayan 5’nci Baskanlik turnuvasinin açilisina Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  MHP Il Baskani Bünyamin Avci, MHP Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Emin Canli, Ülkü Ocaklari Sariçam Ilçe Baskani Seyfettin Gündogdu, ASKF Baskani Ahmet Bozan,  Adana Gençlik Spor Sube Müdürü Kadir Gül, Baklali Spor Kulübü Baskani Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Baskani Metin Eker, Incirlik Spor Kulübü Baskani Cumali Irmak, Sariçam Buruk Spor Baskani Cabbar Konuk,  Kiliçli Spor Baskani Mustafa Aksoy, Suluca Spor Kulüp Baskani Sait Özcoskun, Belediye Baskan Yardimcilari Hasan Aydinli, Mustafa Pekel,  Ragip Bekaroglu, belediyenin bazi daire müdürleri, kulüp yöneticileri, muhtarlar ile çok sayida sporsever katildi.

Sariçam Spor Kulüpleri adina konusan Baklali Spor Baskani Murat Mert,  lig öncesi böyle bir turnuvanin kulüplerin kendilerini tartmasi adina önemli oldugunu, organizedeki büyük katkilari nedeniyle Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ve emegi geçenlere tesekkür etti.

Belediye Baskani Bilal Uludag,”Sporun dostluk, kardeslik ve baris oldugunu hiçbir zaman unutmayalim. Sariçam Belediyesi olarak spora her zaman destek olduk ve olmaya da devam edecegiz. Katilan takimlarimiza tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum. Organizasyonun barisa, kardeslige ve huzura vesile olmasini diliyor, emegi geçenlere tesekkür ediyorum.”diye konustu.

Final 29 Eylül’de Incirlik Stadinda oynanacak

Yapilan konusmalarin ardindan ise turnuvanin ilk karsilasmasi olan Baklali Spor ve Suluca Spor arasinda oynanirken, karsilasmanin baslama vurusunu Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ile katilimcilar tarafindan ”Hayirli olsun” dilegiyle yapildi.  Kupanin ilk maçinda Baklali, Suluca Spor’u, Kiliçli Spor ise Incirlik Spor’u  maglup etmeyi basardi.

Baklali, Suluca, Incirlik, Kiliçli, Kürkçüler, Sariçam Buruk ve Sariçam Belediye Spor’un katildigi Baskanlik Kupasinin finali ise 29 Eylül Pazar günü Incirlik Stadinda 16.30’da oynanacak.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli